Начало

 

 

Линкове:

 

БСК

МРРБ

МФ

 

            български
20 години качество и коректност
гаранция в успеха
english

 

ЗА

ФИРМАТА

 

НОВИ ОБЕКТИ

 

 

Нашите партньори :

 

 

 

 
     

 

„СД ВИАНА” ООД е изпълнител на жилищна сграда в кв.”Стрелбище”, гр. София. Строителната площадка се намира в равнинен терен. Сградата се състои от сутерен, в който са разположени гаражи, абонатна станция и складови помещения. На партерния етаж са разположени входно преддверие, портиерско помещение, главно ел.табло  и гаражи. Жилищните етажи са шест плюс един подпокривен във високата част, а в ниската част са пет плюс един подпокривен. Предвиден е асансьор от сутерена до всички жилищни етажи.  Конструкцията на сградата е проектирана като монолитна стоманобетонова скелетно-безгредова схема. Стените се изграждат с тухлени зидарии. За тях е предвидена топлоизолация. Фасадните стени се оформят с минерална мазилка. Покривът е скатен стоманобетонов. Дограмата е предвидена в проектното решение да бъде изпълнена от ПВЦ профили с двоен стъклопакет. 

 

     

     

 

„СД ВИАНА” ООД е изпълнител на жилищна сграда в кв.”Младост1” на гр. София. Строежът се намира в ъглов парцел със силно изразена денивелация с посока север – северозапад. Сградата е ситуирана с лице от югоизток и североизток. Двата входа на жилищната част са разположени на северозапад. Сградата е с четири жилищни етажи, подземни гаражи, магазини, кафе-аперитив и ателиета. За жилищната част са предвидени два входа със самостоятелно стълбище и асансьори, осигуряващи връзка между всички етажни нива и сутерен. Носещата конструкция се изпълнява от монолитен стоманобетон. Външните стени са от кухи керамични тухли, а преградните стени са от единични решетъчни тухли. Предвидена е топлоизолация за сградата и външна минерална мазилка. 

 

 

     
     

 

„СД ВИАНА” ООД е изпълнител на комплекс от еднофамилни къщи и КПП в кв.”Горна баня”на гр.София. Жилищните сгради са с монолитна скелето-гредова конструкция. Покривът им е с метално-дървена конструкция. Достъпът в комплекса е през КПП. Постройките са разположени по двойки от двете страни на централната алея. Сградите имат две нива  - партер и първи етаж. Фасадните стени са с  5см топлоизолация и се измазват с минерална мазилка. За довършителните работи са избрани фаянсови облицовки и теракотни настилки за баните и тоалетните. Подът на партера е теракот, както и на всички тераси и балкони. Подът на спалните и витата стълба се изпълнява от ламинат. Стените и таваните се обработват с гипсова шпакловка и латексови бои.

 

     
     

 

Sandi & Ceco